Vroedvrouwpraktijk Landen

Ben je op zoek naar een vroedvrouw in regio Landen?
Proficiat! Er is een baby op komst. Een heel spannende periode, maar misschien wekt deze tijd ook wel wat vragen op. De Vroedvrouwenpraktijk De Wolk in de regio van Landen kan je hierbij helpen.
.
De voorbereiding op de komst van een kleine spruit is natuurlijk niet onbelangrijk. We kunnen zowel mama’s als papa’s voorbereiden door verschillende cursussen en workshops tijdens alle fases van je zwangerschap zoals een zwangerschapscursus en ’Starten met Borstvoeding’.
.
Vroedvrouw Regio Landen
.
We kunnen werken met persoonlijke, individuele begeleiding om je op de bevalling en de baby voor te bereiden en ervoor te zorgen dat al jullie vragen antwoorden krijgen. Ook na de bevalling staan we uiteraard klaar voor de kersverse ouders met verscheidene cursussen of voor advies. Je kan ons steeds contacteren of een afspraak maken.
.
In de regio van Landen staat er een team van fantastische vroedvrouwen klaar om jullie te helpen bij dit spannende maar leuke proces. Gaande van zwangerschapscontroles voor de bevalling tot borstvoedingsbegeleiding na de bevalling.
.

Beval je in Tienen of Leuven?

Dan kom je misschien in aanmerking voor het KIK-project (Kort in Kraambed).
Klik hier voor meer informatie.
.
Naast de Vroedvrouwenpraktijk in Landen / Tienen, kan je ook in Mechelen bij ons terecht.